dissabte, 18 de febrer del 2012

Laura Segarra Zumaquero



La Laura va formar part, també, de la primera promoció de l’Oriol Martorell, en l’especialitat de dansa.

No obstant això, la seva relació amb la dansa, i amb el moviment corporal, ve de més lluny.
Com en molts altres casos, de ben petita ja feia dansa com a activitat extra escolar i, a més, practicava una disciplina anomenada  Fit-Kid , amb la qual va arribar a competir.


Naturalment, amb un esperit tant belluguet, és normal que acabés fent dansa a L’Oriol Martorell aconsellada, això si, per la família d’un company seu, i del qual en sabrem moltes coses ben aviat, en Guerau Cabrera.

En acabar el Nivell Elemental de Dansa, va passar les proves d’accés al Institut del Teatre on, després de passar-les amb èxit, va cursar el Grau Mig de Dansa (estudis professional de dansa), en l’especialitat de Dansa Espanyola.

Segona començant a la dreta
Un cop finalitzats els estudis, i amb la intenció de perfeccionar-se en la seva especialitat, va passar amb èxit un primer tram de proves per accedir al Centro Andaluz a Sevilla  Centro Andaluz de Danza, però en no poder assistir al  segon tram, aquesta oportunitat se li va escapar.

Com sol passar molt sovint, en espera d’altres oportunitats o esdeveniments que guiessin el seu camí, la Laura es va mantenir oberta a altres possibilitats i, és així com la seva gran inclinació per tot el què és el moviment corporal (que ja hem vist que li venia de ben petita) l’ha dut a endinsar-se en el món de la preparació física i tècniques i/o mètodes de consciencia i entrenament corporal com, per exemple, el mètode Pilates.

En l’actualitat, doncs, la Laura és monitora tècnica de gimnasos corporatius dins  d’una empresa anomenada The Corporate Gym.

Estem ben segurs que molts dels grans (pares, mares, professors, etc), i dels no tant grans també, estaríem encantats de tenir-la i que vetllés per a què ens mantinguem en forma!!

Des d’aquí li desitgem molta sort i l’animem a què ens vagi explicant més coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada